Vinder af logo konkurrencen

Tilbage i november 2009 blev der udskrevet en konkurrence om et logo for Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug. I forbindelse med den nylige generalforsamling blev der afholdt en afstemning blandt de indkomne forslag, hvilket i alt talte 7 forskellige logoer. Vinderen blev dette flotte logo som er lavet af Anders Sørensen. Et stort tillykke til Anders med valget. Det nye logo vil snart være at finde permanent her på hjemmesiden.

Vi takker for alle de 7 fine forslag der blev sendt ind til konkurrencen.

5 thoughts on “Vinder af logo konkurrencen

 1. René

  Tillykke til vinderen af logoet.

  Dog synes jeg ikke det er særligt farverigt, men det er jo jeres valg.

  venlig hilsen René

 2. admin Forfatter

  Hej René

  Valget af logo er truffet ved en demokratisk afstemning blandt alle de fremmødte (38 personer) i forbindelse med general forsamlingen. Personligt synes jeg valget er faldet på et logo der rigtig godt viser hvad Elstrup-Elstrupskov landsbylaug handler om.
  Venlig hilsen Ejner/webmaster

 3. René

  Hej Ejner tak for mail, det var ikke på nogen måde kritik af valget, selfølgelig har man en demokratisk afstemning, men man må vel også godt sige sin mening. Jeg syntes jo bare at det gerne måtte have været lidt mere farverigt, ikke så blegt. Det var så min kommentar, ikke fra en sur gnavpot. Jeg deltog og kan godt klare at tabe.
  venlig hilsen Renè

 4. Admin

  Hej René og tak for din kommentar. Jeg vil prøve at foreligge din kommentar for Anders samt bestyrelsen for at se om det vil være muligt at fremhæve farverne lidt bedre.
  Venlig hilsen Ejner

 5. Overgaard

  Hej

  Det er snart et år siden I valgte logo og må jeg dog sige at jeres valg endte dårligt. I fik verkent vektor logo eller et symbolik der repræsenterede jer. Alt i alt ligner det er logo som er skabt i paint.

  Har I oplevet at jeres nye logo ikke kunne anvendes til plakater eller lignende?

  F.eks. til plakater, brevpapir, mail eller lign.?

  Ja så er det fordi jeres logo er lavet i paint eller lign. dårligt program. hvor man “bare” mailer logoet.

  Et hver logo idag er nødtil at være vektoriseret! Vektoriseret betyder bare at logo’et er skalerbart (at man kan få sit logo i så stor størrelse man vil, uden man taber kvalitet i størrelsen.) Foreskellen på pixel og vektor;)

  Hvis I vil vide mere er I velkommen til at kontakte mig på følgende:

  Jesper Overgaard
  2926 8507
  jo190687@gmail.com
  jovergaard.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.