Spring til indhold

Elstrup - Elstrupskov Landsbylaug

Udflugt i Jagtforeningen

Lørdan den en 9. maj var Elstrup/Elstrupskov Jagtforening på udflugt, som vi plejer at være her i maj måned. Denne gang var vi kun en lille flot, men stadig lige entusiatiske.

Denne gang gik turen til en nyplantet skov i Stenholt hos Knud Michelsen. Det sætter det hele i et helt andet perspektiv. Her kunne vi fornemme hvor lang tid det tager for at få en skov op og stå.

Bagefter tog naturvejleder Alf Pedersen fra Sønderskoven, os med på en guidet tur, for at fortælle os lidt om skovens drift. Vi hørte om forskellige træsorter, fortidsminder, løvfrøer, store fredede græsarealer lige op af skoven som holdes nede af kvæg og meget mere.

   

Vi drak vores medbragte kaffe i haven ved Egetofte Naturskole. Herfra gik turen videre, hvor vi så Naturskolen indvendigt og bagefter rundt i haven, til jernalderhuset og smedien fra “fortiden”. Vi fik hele tiden god forklaring på mange af naturen fæmomener og de aktiviteter de laver med de mange børn der kommer derud.Vi så mange store og specielle træ, bl.a. en kæmpe eg som var omkring 450 år gammel. Imponerende!

      

Dagen sluttede vi af i Elstrupskov, hvor vi grillede pølser og hyggede os.

Se alle billeder under arrangementer i Jagtforeningen.

Del på Facebook