Spring til indhold

Elstrup - Elstrupskov Landsbylaug

Multifest i Elstrup

Da det efter nogle seje træk og god opbakning fra byens borgere er lykkedes os at få lokalplanen stoppet, vil vi i bylauget gerne holde en lille ”multifest”, hvor vi samtidig vil lave en officiel indvielse af den nye bro.

Vi mødes den 17/7-2021 kl. 14.30 ved Bjarne & Anette (Elstrup Nederby 8), hvor vi vil lave et optog gennem byen til Flædbæk strand. Der vil være mulighed for at køre med i optoget, på cykel, bil, traktor, ATV eller komme med på et fok læs.

Ca. klokken 15.00 er der officiel indvielse af broen, her er bylauget er vært ved en lille forfriskning.

Snoren vil blive klippet, og det vil være muligt at se den nye bro.

Vi kører i optog tilbage gennem byen, hvor vi til sidst alle mødes Elstrup Overby 16. Hvor det vil være muligt at købe drikkevare og hygge sig.

Da vi gerne vil vide hvor mange der vil deltage, vil vi bede jer give besked til Gretel senest den 12/7-2021 på mobil 61668055.

Der vil ca. kl. 17.30 være mulighed for at deltage i en hyggelig fest middag mod en betaling på 70 kr. pr. voksen. Børn u. 15 år er gratis.

For at deltage i festmiddagen, kræves der ligeledes tilmelding til Gretel senest den 12/7-2021. Tilmelding er først bindende ved betaling, kontant til Gretel eller MobilPay BOX28216

Menu:

Panderetter fra Detlefs grillstegning m/ ris og flutes

Der vil være mulighed for at købe kolde drikkevare hele dagen. Betaling kontant eller mobilPay, hver gang eller der er mulighed for at købe klippekort til en pris af 50 eller 100 kr.

Øl, sodavand og vin koster 10 kr. eller 1 klip pr. genstand

 

Del på Facebook