Spring til indhold

Elstrup - Elstrupskov Landsbylaug

Elstruplaug får del i Syd Energi’s Ildsjæle-pulje

Vi har været så heldige i Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug, at få et tilskud fra Ildsjæle-puljen hos Syd Energi. Syd Energi har sponsoreret et klækkeligt beløb til landsbylauget, som bestyrelsen vil sørge for bliver brugt fornuftigt og til gavn for hele området.
Begrundelsen for at vi kunne komme i betragtning til Ildsjæle-puljen var, at der var ydet en ekstra ordinær indsats i forbindelse forarbejdet før etableringen af fibernet i Elstrup og Elstrupskov.

Ved information, snak og samarbejde blev resultatet, at ca. 70 husstande fik fibernet ud af 100 mulige, selv om kravet for at SE ville fremskynde udrulningen af fibernettet i området, kun var 50%. Det resultat kan vi være meget stolte af, og det er jo så også lige blevet ekstra belønnet for.

Med udrulningen af fibernettet er Elstrup og Elstrupskov har alle fået mulighed for hurtig internet, hvilket helt sikkert vil være med til at gøre området mere attraktivt at bo i. Som det kunne læses i Budstikken i sidste uge er der rift om at komme i betragtning til udrulning af fibernettet og at vi nu har firbernet i Elstrup og Elstrupskov skyldes den store opbagning fra alle beboere i området. I artiklen fremhæves Elstrup faktisk som et godt eksempel på hvordan en god opbagning kan fremme udrulningen.

En stor tak til ildsjælene, som gjorde det muligt og til SE for tilskuddet.Vi håber, at alle har eller snarest vil få glæde af fibernettet.

Del på Facebook