Spring til indhold

Elstrup - Elstrupskov Landsbylaug

Elstrup mølle projektet møder ministeren

I arbejdet med at etablere de bedste betingelser for restaurering og fremtidssikring af Elstrup Mølle havde Ernst Linow, Carsten Andersen og Ejner Andersen sat sig stævne med videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen. Mødet med Charlotte foregik i Elstrup Mølle.

Formålet med mødet var at vise Charlotte vores ideer samt indvie hende i de udfordringer vi står overfor med det store arbejde der ligger i at etablere en mølle fond, et møllelaug samt selve restaurering af møllen så at den kan komme til at fremstå som mange af os husker den.

Mødet med Charlotte blev et endog meget spændende og inspirerende møde. Det startede med en kort rundvisning i møllen hvor Ernst meget begrejstret kunne fortælle om møllens historie men også vores fremtidsplaner med den.

Efterfølgende fik vi en snak om mølle projektet og kunne her høste rigtig mange gode og værdifulde tips til hvordan projektet bedst gribes an. Charlotte viste stor begrejstring for projektet og derfor lovede hun også at hun meget gerne vil være os behjælpelig med rådgivning i det arbejde vi står overfor.

Vi er alle enige om at det ikke må og sikkert heller ikke vil være sidste gang at vi ser Charlotte Sahl-Madsen i Elstrup Mølle. Hendes besøg gav os alle 3 stor lyst til at arbejde videre med Mølle projektet.

Del på Facebook