Spring til indhold

Elstrup - Elstrupskov Landsbylaug

Ringridning og byfest i Elstrup

Nu nærmer ringridder sæsonen sig med hastige skridt. Elstrup ringridning finder igen i år sted på Gretel og Hans Jørgens mark lørdag d. 31. August.

Byfesten bliver som sædvanlig afholdt om aftenen.

Skulle der være nogle ildsjæle i Elstrup/Elstrupskov, som kunne tænke sig at stable noget på benene fredag inden ringridning, enten i form af børnedisko, lottospil eller andet og gerne vil låne teltet til formålet, skal I være meget velkommen. Udvalget vil dog gerne have besked om dette senest mandag den 3. juni.

Der vil være øl og sodavand i teltet som skal købes af byfesten.

Ved spørgsmål eller interesse er I meget velkomne til at kontakte Heidi og Klaus på tlf. 27 58 05 38.

Vi vil gerne sige tak for den store opbakning til telt opsætning og alt det andet som I hjalp med sidste år. Vi håber selvfølgelig på lige så stor opbakning igen i år. Teltopsætning bliver enten tirsdag eller onsdag i uge 35. Dag og tidspunkt følger nærmere, når vi ved hvornår teltet kommer. Hvis I har interesse i at bevare byfesten, og har lyst til at hjælpe med det, må I gerne give os et praj herom. Da begge par i udvalget i år har siddet 3 år…..

Vi vil i år prøve at lave et ”muntert køkken” til børnene. Vi modtager derfor gerne porcelæn til dette, så hvis du har noget, eller kender nogen der vil af med det, må det meget gerne afleveres Flædbækvej 3.

Med venlig hilsen

Byfest udvalget.

Del på Facebook