Spring til indhold

Elstrup - Elstrupskov Landsbylaug

Indvielse af udsigtsbænk samt infotavle i Elstrup

Med Jan Propopek Jensen som festtaler og snorklipper blev den nye udsigtsbænk afsløret samt indviget på det højeste punkt ved cykkelstien langs Fynshavvej. Efter en flot og festlig tale med efterfølgende snorklip blev der også skålet i Champagne. Landsbylauget håber nu at bænken må blive til stor gavn for dem der måtte komme forbi og ønske sig et hvil eller bare sidde lidt og nyde den utroligt flotte udsigt.

Efter afsløringen af bænken gik turen tilbage til Elstrup hvor den første af flere infotavler blev indviet. Alle de ca 45 fremmødte syntes enstemmigt at infotavlerne var utroligt flotte og Steen Jørgensen, som har fremstillet dem, skal på vejne af landsbylauget da også have en stor tak for det flotte arbejde med tavlerne. Infotavlerne bliver forhåbentlig til stor gavn for alle der kører eller går forbi dem, men især også for dem som ikke måtte have adgang til hjemmesiden.

Arrangementet sluttede af med grildpølser/øl/vand i Elstrup Mølle hvor der både var musik og hygge. Ernst Linow fortalte også om møllens historie samt restaureringsplaner og sluttede af med en meget interresant rundvisning i mølle museumet.

Del på Facebook