Broen ved Fladbæk

Dette er stadig lidt kommunalt - få der arbejder og mange der ser på fra stranden

Vores nyerhvervede bro, kom i vandet ved Fladbæk på grundlovsdag.

Efter at den var blevet tjekket, gennemgået og ordnet, blev de frivillige enige om, at sætte den i vandet med det samme. Så den blev fragtet til Fladbæk og de startede op med hjælp fra en rendegraver. Men armen på rendegraveren blev ikke ved med at være lang nok, så derfor sprang flere frivilligt i det kølige vand og klarede resten derfra.

En stor tak til de frivillige for indsatsen – og at de var klar til årets første badetur

Støtteforening for Broen ved Fladbæk strand

Men da det ikke er gratis at vedligeholde broen, håber vi på, at mange vil være med i støtteforeningen for broen ved Fladbæk Strand

Der kommer en skrivelse ud til alle husstande i Elstrup / Elstrupskov i denne uge med nærmere information. Andre interesserede kan henvende sig til Jette på 30229669 for nærmere oplysninger.

3 thoughts on “Broen ved Fladbæk

 1. jette andersen

  Hvad koster broen? Jeg vil da gerne vide, om det er muligt at financiere den med kun 50 kr pr beboer, eller om jeg skal ryste op med noget mere.

 2. Jette Mai Andersen

  Broen er betalt af Landsbylauget med et symbolsk beløb på kr. 100.

  Men det vi ønsker støtte til gennem Støtteforeningen Fladbæk bro er økonomiske midler til vedligeholdelse. I år har vi købt materialer så vi bare kan få den op. Men vi ved med tiden, vil der komme større udgifter til reparationer efter en evt. storm eller større blæsevejr og også bare almindelige reparationer. Og på sigt må vi regne med at konstuktioner og brædder også skal udskiftes totalt.

  Men det er op til folk selv, hvad de ønsker at støtte med, men vi håber, at mange vil støtte og også gerne med mere end de kr. 50 vi har sat som minimum.

 3. Skov Jeppesen

  Hej Brolaug
  Først en stor tak for den flot opsatte bro. !!!!
  Vi har talt med folk fra Guderup som bader ved Fladbæk, og som gerne vil støtte brolauget. Er det en ide at lave opslag i f.eks. brugsen, og evt. et skilt ved broen ?
  MVH. Fam. Skov Jeppesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.